Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın tekdüze testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakadar etüt ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Bu baplar omurga olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan başlamak üzere dü gruba ayrılır.

Bunun sinein de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en reva paha politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve kötüın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı kesifı hummalıya kapanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız yıkılmaz olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 harmoni esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip cereyan etmek; dayanıklı, bediiyat baplara en müsait fiyatlarla ehil tutulmak dâhilin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden yargılama veri alabilirsiniz.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak horda görev alan illere hizmet vermekteyiz.

Fakat, yangın bapsı satıcıları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, onat fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları Yangın Kapısı Fiyatları satarken, diğerleri etkili fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Hiç endişe namevcut ki yangın felaketi, yıl süresince birey kaybına münasebet olan en koskocaman etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça gücük bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem bile dünyalık kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile mürtefi mimarida olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında güç ve mal kaybı geriış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken ilgi edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tıntına düşmesidir.

Z tipi yangın merdiveni ismini binalış şeklinden allıkır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

İzinsiz fotoğraf, yazı ve videoteyp v.b kullanımı neticesinde legal işlem uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page